מד חום לבשר - אם יש משהו שחובבי הבשר (או בשמם הנוסף – קרניבורים) אוהבים חוץ מאשר לאכול את הבשר עצמו, זה כל מה שקשור בהתעסקות בהכנה שלו. כמובן שעיקר החוויה של קרניבורים זה האכילה עצמה, אבל חלק גדול מההנאה הם שואבים דווקא מתהליך שקודם לכך – בחירת הבשר ורכישה שלו, רכישה של אביזרים מתאימים להכנת בשר, השקעה במנגל פחמים או גריל גז איכותי, וכן הלאה. אחד הפריטים שהם בגדר חובה אצל כל חובב בשר הוא מד חום לבשר שאותו אפשר להכניס במהלך הבישול או הצלייה אל הנתח, ולדעת בדיוק את עוצמת החום שלו, וממילא את מידת העשייה שלו.
מדחום בשר הוא מכשיר אשר דומה במראהו למדחום המוכר אשר נועד למדידת מעלות החום של בני אדם, והוא משמש עבור מדידת מעלות לסטייקים ונתחים שונים של בשר כאשר הם מתבשלים. למדידת החום במהלך הבישול ישנה חשיבות רבה משום שמידת העשייה של הנתח תלויה במעלות החום בחלק הפנימי של הבשר, שאת הנתון הזה אפשר לדעת רק באמצעות החדרת מדחום פנימה אל הנתח.
רכישת מד חום לבשר - אם אתם מעוניינים לרכוש מדחום אלחוטי לבשר תוכלו כמובן לפנות אל חברת קונסק ותקבלו את המחיר המשתלם ביותר. לחילופין ניתן לפנות אל החנויות אשר מספקות ציוד להכנת בשרים אשר מוכרות לרוב את כל מה שנחוץ עבור הכנה של בשר, או אל אחת מחנויות האלקטרוניקה. מחירו של מדחום לסטייק מתחיל בכמה עשרות שקלים למדחום פשוט ויכול להגיע לכמה מאות שקלים כאשר מדובר על מכשיר משוכלל בעל יכולת בדיקה מדויקת מאוד, ואשר זמן המדידה שלו הוא נמוך ומהיר.
השימוש במדחום בשר הוא קל ופשוט, כך שכל אחד יכול להשתמש בו. כל מה שצריך לעשות, הוא לבצע בדיקה שהמדחום מכויל על ידי הכנסה שלו לקרח שם המעלות אמורות להיות 0, או למים רותחים שם המעלות אמורות להיות 100. במידה והמדחום מראה את התוצאה הנכונה, תוכלו להתחיל להשתמש בו על ידי החדרתו לנתח הבשר במהלך הבישול, ולדעת במדויק את מעלות החום של הבשר.
למידע נוסף ראו גם: מדי טמפרטורה לכל מטרה
Cooper-AtkinsTM מתוצרת
94100-01
עובדי המסעדה – אפילו עובדים חדשים – יוכלו מעתה להכין סטייקים מושלמים, בדיוק לפי
טעמם ורצונם של הלקוחות – בקלות וללא קושי.
• חיווי מידת העשייה על גבי מסך התצוגה, החל ממידה Rare Very (חיווי )-R ועד מידה Extremely
Done Well (חיווי )+WD – מבטל את הצורך ללמוד בעל-פה את הטמפרטורה של כל מידת עשייה.
• הפחתת מספר הסטייקים שיישלחו בחזרה למטבח עקב שגיאות בהכנה תשפר את חוויית
הסועדים ותעודד ביקורים חוזרים במסעדה.
• תהליך ההכנה הפשוט ישפיע גם על השורה התחתונה שלכם, בכך שהוא יסייע בצמצום המקרים
של בישול-יתר והבזבוז הנובע מהשלכת פריטי תפריט יקרים.
צמד תרמי מתקפל "סטייק ג'יניוס" עם בחון טמפרטורה
• טווח טמפרטורה: 40- עד 260 מעלות צלסיוס 40-( עד 500 מעלות פרנהייט)
• דיוק מערכתי כולל: 0.5± מעלת צלסיוס 1±( מעלת פרנהייט) בין 40- ל100- מעלות צלסיוס
(בין 40- ל212- מעלות פרנהייט)
• שיעור הדיוק של המכשיר: 0.3± מעלת צלסיוס 0.5±( מעלת פרנהייט) בין 40- ל100- מעלות
צלסיוס (בין 40- ל212- מעלות פרנהייט)
• רזולוציה: 0.1
• קצב עדכון התצוגה: 0.5 שנייה
• מעטה מפלסטיק ABS
• בחון מתקפל עם חריץ אחסון לבחון דגם 53337-K
• מסך LCD גדול ונוח לקריאה עם ספרות בגובה 0.75 אינטש
• כיבוי אוטומטי לאחר 10 דקות ללא פעילות
|
• תצוגה עם תאורה אחורית Display( )Backlight
• חיווי מתח סוללה נמוך
• אטימות למים ברמה *IPX7 *(טבילה במים בעומק של 30 אינטש למשך 30 דקות)
• הפעלה באמצעות סוללות 2( סוללות אלקליין 1.5 וולט במידה )AAA
• אורך חיי הסוללות: 1,000 שעות (ללא הפעלת התאורה האחורית)
• חמש )5( שנות אחריות למכשיר
• מידות המכשיר "סטייק ג'יניוס:" 162 מ"מ 57 X מ"מ 23 X מ"מ
6.40( אינטש 2.28 X אינטש 0.90 X אינטש)
• מידות הבחון: 96 מ"מ 3.76( אינטש)
בחון חליפי מסוג 53337-K DuraNeedle
• טווח טמפרטורה: 40- עד 260 מעלות צלסיוס 40-( עד 500 מעלות פרנהייט)
• סססרמת הדיוק של הבחון: לאחר החלפה בשטח תישמר רמת דיוק של 0.5± מעלת צלסיוס
1±( מעלת פרנהייט) בהתאם לשיטת TSA
• זמן תגובה: 1 שניה (בנוזל)
• אורך הבחון: 95 מ"מ 3.75( אינטש)
• קוטר הבחון: 3.3 מ"מ 0.13( אינטש) עם חוד מוצר בקוטר 1.70 מ"מ 0.067( אינטש)
• חריץ האחסון של הבחון נועד להתאים לבחון מסוג 53337-K
• שנת אחריות אחת לבחון
• משקל אריזה נפרדת: 198 גרם 7( אונקיות) עם הבחון
• מידות האריזה: 137 מ"מ 232 X מ"מ 29 X מ"מ 5.375( אינטש 9.125 X אינטש 1.125 X אינטש)
• נפח האריזה: 0.03
• מספר היחידות באריזה: 6 יחידות
• מספר היחידות בקרטון ראשי: 36 יחידות
Powered by Froala Editor
Powered by Froala Editor
מלא את הטופס ויצרו איתך קשר בהקדם !