קונסק | Consec

אספקת מוצרים למטבח המוסדי

קטלוג Cooper-Atkins
  • מדי טמפרטורה
  • מד טמפרטורה דיגיטלי לנשיאה בכיס
  • מד טמפרטורה דיגיטלי עם ראש מסתובב
  • מאמת טמפרטורה למד טמפרטורה תרמוקאפל
  • מד טמפרטורה לתלייה על הקיר
  • מדחום בשר
  • מדחום לייזר

מד חום לבשר

מד חום לבשר - אם יש משהו שחובבי הבשר (או בשמם הנוסף – קרניבורים) אוהבים חוץ מאשר לאכול את הבשר עצמו, זה כל מה שקשור בהתעסקות בהכנה שלו. כמובן שעיקר החוויה של קרניבורים זה האכילה עצמה, אבל חלק גדול מההנאה הם שואבים דווקא מתהליך שקודם לכך – בחירת הבשר ורכישה שלו, רכישה של אביזרים מתאימים להכנת בשר, השקעה במנגל פחמים או גריל גז איכותי, וכן הלאה. אחד הפריטים שהם בגדר חובה אצל כל חובב בשר הוא מד חום לבשר שאותו אפשר להכניס במהלך הבישול או הצלייה אל הנתח, ולדעת בדיוק את עוצמת החום שלו, וממילא את מידת העשייה שלו. 

מהו בעצם מדחום בשר ועבור מה הוא משמש?

מדחום בשר הוא מכשיר אשר דומה במראהו למדחום המוכר אשר נועד למדידת מעלות החום של בני אדם, והוא משמש עבור מדידת מעלות לסטייקים ונתחים שונים של בשר כאשר הם מתבשלים. למדידת החום במהלך הבישול ישנה חשיבות רבה משום שמידת העשייה של הנתח תלויה במעלות החום בחלק הפנימי של הבשר, שאת הנתון הזה אפשר לדעת רק באמצעות החדרת מדחום פנימה אל הנתח. 

היכן רוכשים מדחום לבשר ומה המחיר שלו?

רכישת מד חום לבשר - אם אתם מעוניינים לרכוש מדחום אלחוטי לבשר תוכלו כמובן לפנות אל חברת קונסק ותקבלו את המחיר המשתלם ביותר. לחילופין ניתן לפנות אל החנויות אשר מספקות ציוד להכנת בשרים אשר מוכרות לרוב את כל מה שנחוץ עבור הכנה של בשר, או אל אחת מחנויות האלקטרוניקה. מחירו של מדחום לסטייק מתחיל בכמה עשרות שקלים למדחום פשוט ויכול להגיע לכמה מאות שקלים כאשר מדובר על מכשיר משוכלל בעל יכולת בדיקה מדויקת מאוד, ואשר זמן המדידה שלו הוא נמוך ומהיר. 

כיצד משתמשים עם מדחום לבשר?

השימוש במדחום בשר הוא קל ופשוט, כך שכל אחד יכול להשתמש בו. כל מה שצריך לעשות, הוא לבצע בדיקה שהמדחום מכויל על ידי הכנסה שלו לקרח שם המעלות אמורות להיות 0, או למים רותחים שם המעלות אמורות להיות 100. במידה והמדחום מראה את התוצאה הנכונה, תוכלו להתחיל להשתמש בו על ידי החדרתו לנתח הבשר במהלך הבישול, ולדעת במדויק את מעלות החום של הבשר.

למידע נוסף ראו גם: מדי טמפרטורה לכל מטרה

סטייק ג'יניוס

Cooper-AtkinsTM מתוצרת

צמד תרמי מתקפל

94100-01

עובדי המסעדה אפילו עובדים חדשים יוכלו מעתה להכין סטייקים מושלמים, בדיוק לפי

טעמם ורצונם של הלקוחות בקלות וללא קושי.

חיווי מידת העשייה על גבי מסך התצוגה, החל ממידה Rare Very (חיווי )-R ועד מידה Extremely

Done Well (חיווי )+WD מבטל את הצורך ללמוד בעל-פה את הטמפרטורה של כל מידת עשייה.

 

 דיוק מן המעלה הראשונה          


 

הפחתת מספר הסטייקים שיישלחו בחזרה למטבח עקב שגיאות בהכנה תשפר את חוויית

 

הסועדים ותעודד ביקורים חוזרים במסעדה.

תהליך ההכנה הפשוט ישפיע גם על השורה התחתונה שלכם, בכך שהוא יסייע בצמצום המקרים

של בישול-יתר והבזבוז הנובע מהשלכת פריטי תפריט יקרים.

 

 מפרט                              

צמד תרמי מתקפל "סטייק ג'יניוס" עם בחון טמפרטורה

טווח טמפרטורה: 40- עד 260 מעלות צלסיוס 40-( עד 500 מעלות פרנהייט)

דיוק מערכתי כולל: 0.5± מעלת צלסיוס ( מעלת פרנהייט) בין 40- ל100- מעלות צלסיוס

(בין 40- ל212- מעלות פרנהייט)

שיעור הדיוק של המכשיר: 0.3± מעלת צלסיוס 0.5±( מעלת פרנהייט) בין 40- ל100- מעלות

צלסיוס (בין 40- ל212- מעלות פרנהייט)

רזולוציה: 0.1

קצב עדכון התצוגה: 0.5 שנייה

מעטה מפלסטיק ABS

בחון מתקפל עם חריץ אחסון לבחון דגם 53337-K

מסך LCD גדול ונוח לקריאה עם ספרות בגובה 0.75 אינטש

כיבוי אוטומטי לאחר 10 דקות ללא פעילות


 

קריאת טמפרטורה במעלות צלסיוס/פרנהייט  מידת העשייה של הסטייק

 

37.2 מעלות צלסיוס 99.9( מעלות פרנהייט) או פחות

R- (Extra Rare)

37.8 עד 40.5 מעלות צלסיוס

100.0( עד 104.9 מעלות פרנהייט)

R (Rare)

40.56 עד 43.28 מעלות צלסיוס

105.0( עד 109.9 מעלות פרנהייט)

R+ (Rare Plus)

43.33 עד 46.06 מעלות צלסיוס

110.0( עד 114.9 מעלות פרנהייט)

MR- (Medium Rare Minus)

46.11 עד 48.83 מעלות צלסיוס

115.0( עד 119.9 מעלות פרנהייט)

MR (Medium Rare)

48.89 עד 51.61 מעלות צלסיוס

120.0( עד 124.9 מעלות פרנהייט)

MR+ (Medium Rare Plus)

51.67 עד 54.39 מעלות צלסיוס

125.0( עד 129.9 מעלות פרנהייט)

M- (Medium Minus)

54.44 עד 58.28 מעלות צלסיוס

130.0( עד 136.9 מעלות פרנהייט)

M (Medium)

58.33 עד 61.61 מעלות צלסיוס

137.0( עד 142.9 מעלות פרנהייט)

M+ (Medium Plus)

61.67 עד 65.50 מעלות צלסיוס

143.0( עד 149.9 מעלות פרנהייט)

MW- (Medium Well Minus)

65.56 עד 68.28 מעלות צלסיוס

150.0( עד 154.9 מעלות פרנהייט)

MW (Medium Well)

68.33 עד 71.06 מעלות צלסיוס

155.0( עד 159.9 מעלות פרנהייט)

MW+ (Medium Well Plus)

71.11 עד 73.83 מעלות צלסיוס

160.0( עד 164.9 מעלות פרנהייט)

W- (Well Done Minus)

73.89 עד 76.61 מעלות צלסיוס

165.0( עד 169.9 מעלות פרנהייט)

W (Well Done)

76.67 עד 78.83 מעלות צלסיוס

170.0( עד 173.9 מעלות פרנהייט)

W+ (Extremely Well Done)

78.89 מעלות צלסיוס 174.0( מעלות פרנהייט) ומעלה

 

  

תצוגה עם תאורה אחורית Display( )Backlight


חיווי מתח סוללה נמוך

אטימות למים ברמה *IPX7 *(טבילה במים בעומק של 30 אינטש למשך 30 דקות)

הפעלה באמצעות סוללות 2( סוללות אלקליין 1.5 וולט במידה )AAA

אורך חיי הסוללות: 1,000 שעות (ללא הפעלת התאורה האחורית)

חמש )5( שנות אחריות למכשיר

מידות המכשיר "סטייק ג'יניוס:" 162 מ"מ 57 X מ"מ 23 X מ"מ

6.40( אינטש 2.28 X אינטש 0.90 X אינטש)

מידות הבחון: 96 מ"מ 3.76( אינטש)

בחון חליפי מסוג 53337-K DuraNeedle

טווח טמפרטורה: 40- עד 260 מעלות צלסיוס 40-( עד 500 מעלות פרנהייט)

סססרמת הדיוק של הבחון: לאחר החלפה בשטח תישמר רמת דיוק של 0.5± מעלת צלסיוס

1±( מעלת פרנהייט) בהתאם לשיטת TSA

זמן תגובה: 1 שניה (בנוזל)

אורך הבחון: 95 מ"מ 3.75( אינטש)

קוטר הבחון: 3.3 מ"מ 0.13( אינטש) עם חוד מוצר בקוטר 1.70 מ"מ 0.067( אינטש)

חריץ האחסון של הבחון נועד להתאים לבחון מסוג 53337-K

שנת אחריות אחת לבחון

 אריזה                              

משקל אריזה נפרדת: 198 גרם 7( אונקיות) עם הבחון

מידות האריזה: 137 מ"מ 232 X מ"מ 29 X מ"מ 5.375( אינטש 9.125 X אינטש 1.125 X אינטש)

נפח האריזה: 0.03

מספר היחידות באריזה: 6 יחידות

מספר היחידות בקרטון ראשי: 36 יחידות

 

Powered by Froala Editor

Powered by Froala Editor

צור קשר

מלא את הטופס ויצרו איתך קשר בהקדם !

  • 59 הנרקיס, חגור